Hjälp på plats?

Hjälp på plats”, en floskel som SD upprepat mången gång nu men inte på något sätt visat sej mena ett dugg allvar med.

Medan vuxna och barn drunknar och dör i Medelhavet flyendes i knappt sjödugliga överlastade båtar och andra kvävs till döds i lastbilsutrymmen i hopp om att komma undan krig och elände så passar sekten på att ha stormöte i sektledarens hemstad Sölvesborg.
Vad sektmedlemmarna roar sej med under tiden flyktingkatastrofen eskalerar vette faen, men nog kan man ana ett visst intag av otillåtna substanser med tanke på effekterna och uttalandena som kommer från en del av dem.

FYI, Sveriges statsminister heter sedan 3 oktober 2014 Stefan Löfven.

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.