Ny dag, lillördag..

God dag, känner mig mindre vresig än vanligt de senaste dagarna. Kan nog ha att göra med att jag fått sova ~5 timmar oavbrutet inatt. 🙂 Alltså utan att ha vaknat en enda gång av att jag vridit på mej på nått tokigt sätt så revbenen protesterat.  Gjorde kväll omkring 24.00 inatt, upp och ”gubbpinka” vid 02.00 och sen en enda lång sömn fram till 09.00 i morse. Yes, härligt. Kan ligga nästan hur som helst nu bara det inte blir något tryck på vänster framsida.

Annars då?
Ja, satt och förundrades lite över en SD’are och en Moderat och deras teorier om ett kommande inbördeskrig i sverige, alltså 2 kommunalpolitiker som sitter i Ånge kommunfullmäktige och på fullt allvar insinuerar att det snart blir inbördeskrig i sverige.
Var är världen på väg?

Är f.ö fortfarande arbetslös, så behöver du hjälp med någon med mina erfarenheter så finns jag tillgänglig låt säga från kommande månadsskifte. Lite om vad jag pysslat med och utbildats i finner du på min: LinkedIn-profil

Det här inlägget postades i Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.