Funderingar mittinatta..

Jaja, snart slut på september och gubben har vart arbetslös i styvt 2 månader nu.
Vad gör man under tiden kan man fråga sig?
Ja, jag har ju som bekant fått diabetes, eller kanske snarare upptäcktes det ifol.
Jag skall alltså styra upp det här med kost, motion och komma ihåg att ta mina metformintabletter (För diabetes, eller var det kanske mot?). Räknas det som bra om man lyckats med 1/3 av uppgifterna? Det här med kost och motion har väl gått sådär, men medicinen brukar jag åtminstone komma ihåg.

Började lite smått med sjukgymnastik förrförra veckan och det gick väl bra, dessvärre stod jag på öronen förra onsdagen, klev snett på den jäkla asfaltsvägen som är allt annat än slät och tappade balansen och ramlade med alla 148 kilon rätt fram och ner i backen. Tog tydligen emot mig med vänsterarmen och lyckades klämma in armbågen under mig så den tryckte till åt revbenen på vänstersidan. Resultat? Ja, nått knäckt revben och allmänt handikappad vad det gäller att lyfta, hosta, nysa, ligga vettigt när jag sover. Någon sjukgymnastik har ju inte varit aktuell sedan dess.

Tack och lov har ömheten (Den enda ömhet man fått uppleva de senaste åren f.ö 🙂 ) börjat släppa så man kan sova åtminstone ett par timmar i sträck utan att vakna av smärta när man rör sig i sömnen, men någon större akrobatik är det inte dags för än. Var faktiskt på affären och handlade själv igår, trixigt att ta sig in i och ur bilen må jag säga, ömmade lite även när jag bar kundkorg och senare kassarna ut till bilen, men va faen… Var även ner och besökte min tidigare kollega på jobbet och pratade lite strunt idag, man måste ju vara lite social också.

Annars då? Nja, händer inte mycket. Inget jobb i sikte för tillfället, men väl lite funderingar på ev. utbildning, har lite planer som det eventuellt kan bli något av framledes.
Jomenjustja, jag vann ju på en trisslott häromdagen kom jag ju på, iofs bara 30:- så det blev mer plus minus noll s.a.s, men det är ju tanken som räknas och jag räknade med att det skulle bli nitlott så.. 🙂

Näe, nu ska jag försöka sova, dock inte på min vänstra sida där jag har revbensknäck.
Här en bild på revben som ser mycket trevligare ut än mina känns som:

Det här inlägget postades i Egna funderingar och märktes , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

2 svar på ”Funderingar mittinatta..

 1. Gjorde liknande för något år sedan
  Ramlade i garaget över en verktygslåda i plåt
  Och bröt 2 revben på vänster sida och det ena var av på fyra ställen
  Minns än hur ont det gör och gjorde
  Blev givetvis förkyld någon dag efter med helvetteshosta

  Krya på dig gubben…

Kommentarer inaktiverade.