Offerkoftorna står som spön i backen..

Japp, nu åkte dom fram igen, offerkoftorna i storlek XXL. Det är väl själva fasen att dom aldrig kan förstå att ett parti grundat av nazister och annat skräp ALDRIG kommer att ses på med blida ögon av folk med förståndet i behåll.

Bilden är en hotlink från Expressen.

”Stora SD-ilskan efter direktsända attacken”
”Tack alla som röstar rött.
– Fuck Jimmie!

De orden skrek musikern Matilda ”Mattis” Årestad från scenen mitt under
den tv-sända P3 Guld-galan på lördagskvällen.

Sveriges Radio tog avstånd från uttalandet som nu har retat upp flera sverigedemokrater.
”Lagbrott, hat mot oliktänkande påhejat med musik och applåder”, skriver SD:s rättspolitiske talesperson Adam Marttinen.”

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.