Dags att skriva nått igen..

Ja, hösten har varit både buh och bäh. Dödsfall i familjen, men även nytt jobb mitt upp i alltihopa.
Tar väl det mindre tråkiga vilket är på jobbfronten. Började på Mittradion igen där jag jobbade 2015 som annonsförsäljare, tog en chansning och ringde upp sen gamla arbetsgivaren och frågade om han möjligen behövde en försäljare där. Och visst, efter lite om och men så började jag där på en 60% tjänst i mitten av oktober. I samma veva blev jag tipsad av en bekant att dom antagligen behövde en säljare på 100% där han jobbade, sagt och gjort så skickade jag en spontanansökan och fick jobbet, började 1/11 och sitter sedan dess på ett kontor i Folkets Hus på Ljunga och ringer runt. Känns ganska ok med heltidstjänst och slippa pendla till Bräcke över vintern även om jobbet som säljare på Mittradion är kul och ok arbetskamrater.

För att vara lite vitsig kan man väl säga att jag avancerar snabbt i graderna, först fick jag en ny mobil och en laptop, som omgående utökades med 2st 27″ bildskärmar, och nu efter ~3 veckor har jag 3st 27″ bildskärmar och höj/sänkbart bord. 😉

Första veckorna, 2st 27″-skärmar
Numera, 3st 27″-skärmar.

Nämnde jag att det är en jäkla skillnad att sälja IT-tjänster jämfört med reklam, annonser, och fysiska produkter? Om inte så vill jag nog påstå att det är betydligt svårare, åtminstone upplever jag det så. Men det ger väl med sig bara man hittat rätt approach.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Uncategorized av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.