Krokben för turismen?

Jo, det kan man väl tycka, fr.om. 1/10-2019 kommer möjligheten till personlig service för besökare i kommunen begränsas rejält. Turistbyrån och då också Naturum kommer att hålla stängt på obestämd framtid förutom vecka 44 och 51.
Otroligt tråkigt att den av Motormännen flerfaldigt belönade rastplatsen hamnar i denna situation.

ST: ”Ånge stänger dörren till naturum – oviss framtid för turistnavet i Borgsjö: ”En fråga som måste besvaras av politikerna”

Jag tror väl de flesta boende i kommunen är ense om att vi måste försöka fånga upp så många genomresande som möjligt och få dom att turista här, så man undrar på vilket sätt detta gynnar turismen i kommunen. För övrigt känns det som ett enormt slöseri att en så stor och fin lokal står tom och oanvänd, jag hoppas verkligen att man kommer fram till något som gynnar kommunen innan sommaren kommer.

Foto: Lilith Martinsson
Det här inlägget postades i Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.