Log out..

Tog och inaktiverade min Facebook, det känns mer och mer oanvändbart p.g.a strama tyglar om vad man får skriva och inte för att inte tala om hur mycket tid fenomenet tar och hur mycket idiotier man lyckas läsa när man ramlar in på SD’ares hatsidor.

Lämnar dock messengern aktiv (Den där jag sitter på huven på pappas gamla tegelröda VW-bubbla) så FB-bekanta kan nå mej den vägen.

Mina IRL-vänner når mej som vanligt på mobilnumret jag haft de senaste 25 åren.

Vi får väl se hur lång ”FB-semestern” blir, några timmar, dagar, veckor, månader eller år. Jag är nog ganska säkert tillbaks och gruffar med fascisterna igen inför valet 2022

Ha en trevlig sommar vilket som. 🙂

Det här inlägget postades i Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.