Inne och fnular lite..

Ja, gjorde en uppdatering på wordpress som bloggen körs i, och blir väl lite fundersam hur allt funkar. Må säga att det är jäkligt olikt sig på sidan där man gör sina inlägg. Men men, är ju inte inne och skriver så ofta nu, blir liksom lite mätt på datoranvändande iom att jag sitter framför en skärm och skriver och gör bilder mest hela dagarna på jobbet.

Ja för de som inte redan vet det så jobbar jag sedan februari i år i Hallsta på Lightsystems Sweden AB. Då mestadels med Ljunganbladet, där dels ringer jag upp nya presumtiva kunder, blir uppringd av kunder och försöker göra dom nöjda med iögonfallande och tilltalande annonser i bladet. En del skickar över egna annonser medan man åt andra får skapa en annons från scratch, det kan vara en del knep och knåp med att behaga kunderna, men det är både kul, spännande och lärorikt. 
Försäljning har jag ju hållit på med en hel del, över disk, resesälj, men mest telefonförsäljning/mötesinbokningar har det väl blivit.
Så skapande av slogans, radiojinglar och formulering i text har jag pysslat ganska mycket med på olika vis för att maximera försäljningen, men att som nu även designa annonser med bilder är helt nytt.

Från att vara totalt novis på Adobes InDesign CC och Photoshop CC vill jag nog påstå att jag klarar mig ganska hyggligt i dessa program nu, jag gör i princip alla mina egensålda annonser själv.

Jag följer problematiken med den nya regeringsbildningen spänt, men kommer antagligen inte att skriva speciellt mycket om den eftersom det helt enkelt blir som det blir. Svenska folket är väldigt kluvet idag och det kan man förstå eftersom det numera är svårt att peka ut riktigt var gränsen mellan arbetarklass och borgare ligger, eller åtminstone är det så att många inte tycks förstå att de är arbetarklass men av outgrundlig anledning röstar på borgarna, och en del dristar sig t.om att gå så långt att de röstar på naziideologiska borgare.

För tillfället håller jag mig hemma p.g.a förkylning eller vad det ska föreställa, ont i tammefasen varenda led i kroppen och febrig, känner mig matt och sleten som om jag skulle åkt vasaloppet eller nått. Måste ju säga att det var väldigt opassande nu så här före jul.
Nåväl, jag avslutar med en tidig julhälsning, för nu blir det en rond i TV-soffan igen.Det här inlägget postades i Egna funderingar och märktes , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.