Ta en kexchoklad istället vettja….

Kan inte hjälpa det, men jag tyckte placeringen av kexchoklad på Coop Nära Fränsta kändes ganska humoristisk.. Typ helgen är ju iaf förstörd..

Är det vad man i reklambranschen kallar ”produktplacering”?
🙂

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar och märkt , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.