Valet i USA 2020..

Ja, lite parodi på demokrati är det ju.
Nu har ställningen mellan de 2 åldringarna stått lika i 2 dygn.


”I värsta fall eskorteras Trump från Vita huset”
”Donald Trump har inga planer på att erkänna sig förlorad.
Det behövs inte.
Bara han lämnar Vita huset senast 12.00 den 20 januari 2021.”

Detta inlägg är publicerat under Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.