Log off..

Tänkte bara meddela att jag efter 3 st 30 dagars avstängningar från att kunna använda min Facebookprofil på kort tid nu lägger ner mitt Facebookande. Det har blivit ohållbart att använda Facebook nu på senare tid när högern/extremhögern tycks kunna massanmäla och få folk blockade för vilka petitesser som helst. Vill du som gammal Facebookvän ha kontakt med mej så finns jag på instagram under christergson och på twitter under christergsson och mina gamla bekanta kan ju telefonnumret och/eller min mailadress.

8 reaktion på “Log off..

 1. (trolix@hotmail.com på IP:37.3.229.249) skrev:
  Skönt du är saknad av INGEN!!!

 2. (joakim.makonen@sverigedemokraterna.se på IP:78.72.127.134) skrev:
  Det måste vara dina följare som rapporterat dig, för alla som du tycker är oliktänkande har du ju blockat. Där fick du din lilla kommunist.

 3. (skankhunt1973@outlook.com på IP:195.67.140.254) skrev:
  ” Det har blivit ohållbart att använda Facebook nu på senare tid när högern/extremhögern tycks kunna massanmäla och få folk blockade för vilka petitesser som helst.” Visst är det jobbigt när man drabbas av det själv va? Du är ju en sån som annars mer än gärna anmäler inlägg som DU tycker är dåliga. Välkommen till blockeringsklubben. Nu kanske du fattar varför det är så dåligt av nuvarande regering att försöka ändra grundlagen så att misshagliga kommentarer och liknande hamnar under ”hets mot folkgrupp” och därmed hamnar under allmänt åtal. Men jag tror att du är för korkad för att fatt nåt över huvudtaget.

  • En annan skrev så här, även denne för mej en helt okänd person. Vad är det för fel på dessa människor? Av vilken anledning gör man en korkad kommentar i en blogg som drivs av någon man inte har någon som helst anknytning till? Jag vet vilken kategori av människor det handlar om, men inte vad som får någon att ordbajsa i en blogg som drivs av någon dom inte känner öht. Kan väl tillägga att jag skiter fullständigt i vad dessa för mej okända rövhattar tycker om mej, för mej är ni luft, luft med skitlukt.
   Noterar att båda dessa tycks ha Finskt påbrå, dom kanske borde skickas hem eftersom dom sprider hat här i sverige.