Missade tydligen ett fint initiativ på TV4 igår..

Om jag skulle börja ha någon eller några idoler skulle nog Rebecca & Fiona ligga bra till (+Teddybears, Rossana Dinamarca och Olof Palme.).
Dom gjorde tydligt en härlig markering mot SD i TV4 igår kväll. Sånt uppskattas.

”Rebecca & Fiona sjunger i premiäravsnittet av ”Sommarkrysset” – då passar de på att framföra ett politiskt budskap.
Bakgrundsdansarnas t-tröjor har texten ”Fuck SD”.”

”Artisternas kupp mot SD i sändning”

Det här inlägget postades i Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

8 reaktion på “Missade tydligen ett fint initiativ på TV4 igår..

 1. Sånt uppskattas? Du kanske missade att på dessa Thirts så uppmanar dessa artister till hot och trakasserier till de som lägger sin röst på SD? Du tycker alltså att hot och hat gentemot alla som har en åsikt som skiljer dig mot din egen är något man ska uppskatta.?

   • Det står även något mer men du har uppenbarligen missat det. Om du inte tror på mig kan du hitta det var som helst. Under ”FUCK SD” så hittar du denna text:

    ”Varning! ’Fuck SD’ är ett väldigt coolt fashion statement som vi har sett förut. Men för att budskapet verkligen ska ha effekt måste ni ta med er den här känslan av motstånd in i valbåsen den 9 september 2018. Du måste vara aktiv i diskussioner med dina vänner, familj och grannar. Snälla, försök övertyga, manipulera och hota alla du känner till att inte rösta på ett oerfaret Kalle Anka-nazistparti i kommande valet. Stå rakryggade och var modiga.”,

    Så innan du anklagar mig att hallucinera, var vänlig att ta reda på alla fakta. Du kanske fortfarande står bakom att om man vill andvända sig av hot när man vill utrycka sig politiskt, är man värd beröm?

    • Grattis till din supersyn, jag själv kan inte uttyda annat än texten ”Fuck SD” på tröjorna dom har på bilden. Angående dina hallucinationer så citerar jag dej: ”Du tycker alltså att hot och hat gentemot alla som har en åsikt som skiljer dig mot din egen är något man ska uppskatta.?”
     Den meningen var och är en ren idioti eftersom jag inte uttalat mej om något sådant, men oss emellan ser jag det som varje demokratiskt tänkande människas jävla skyldighet att protestera mot nazister, fascister och rasister och dylika egoistfalanger. Hat och hot är oftast förekommande bland skräpet på yttersta högerkanten och inget jag brukar syssla med, men med det inte sagt att andra inte kan göra det. Vad vet du förresten om vad för slags hot man menade? Själv har jag ofta förklarat att inga SD’are är välkomna hos mej vilket väl också kan ses som ett hot. Röstar du på SD är du inte längre välkommen, dvs hot (Eller snarare ett löfte) att du får helt enkelt inte hälsa på mer och att jag skiter i dej.

     • Vilken härlig bloggare du är! Jag påpekar något du missat, och istället för att kommentera budskapet och möjligtvis erkänna hur fel det är så blir du rent av otrevlig och aggressiv mot en av dina läsare. Jag har inte supersyn, men till skillnad från dig så tar jag reda på fakta och mer info innan jag tycker till om saker. Och sen behöver du mer info om ”vad får slags hot” det handlar om? Det räcker inte med att läsa att människor ska hotas för åsikter som dom inte delar. Sen kan du fortsätta som alla andra att dra ”nazist och rasist” kortet, men helt utan belägg, eftersom det enklast så. Medan Sverige håller på att falla ihop av mord, gängvåld och våldtäkter och där människor dör i brist på vård, så tycker två små brudar som är helt oinsatta i politik att gå ut med ”ett statement”. Sen drar du lustsatsen att jag röstar på SD bara för att jag uppmärksammar hatiska budskap till människor. Du är bara ignorant och otrevlig när någon ifrågasätter varför du tycker som du tycker. Så istället för att säga åt någon att den inte välkommen, tycker jag du istället ska försöka övertyga dina läsare varför du tycker som du gör.

     • Tråkigt att du inte sett min inställning till SD tidigare, det hade sparat oss båda en del tid. Det är f.ö frivilligt att följa och läsa min blogg.
      God afton.