Intressant idag..


(Är du också blockad av någon lättkränkt SD’are? Logga ur Facebook så kan du också se hur toka resonerar.)

Noterar att några av kommentarerna insinuerar att SD’s motion skulle vara ”Fake News” och smutskastning av SD inför valet, men klickar man på länken ”en motion skriven av Sven-Olof Sällström” i Sofias ledare så får man svart på vitt att så är inte fallet.

Cheeeesuz

Ja, jag blir ju inte förvånad, SD och dess svans har ju inte precis gett intryck av att vara några raketforskare.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Ironi, Politik, Tips av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.