Se upp, DHL-Fejk i omlopp..

Fått såna här utskick på 3 av mina mailkonton, lätt att genomskåda ioma jag inte bott på Fridhemsgatan sen 2012 och att jag nyss köpt en ny Huawei eftersom jag tycker dom är bättre än Samsung. Är dock inte totalnörd vad det gäller märke.

(Klicka för större bild.)
Känns ungefär lika äkta som en SD*are som står och gapar om att SD inte är ett rasistiskt part.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Tips av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.