Globetrotterpaket från Tyskland..

Det är ju rent otroligt så mycket extraresor ett paket från Tyskland får göra, just nu är grejerna tydligen i Sundsvall för andra gången istället för hemma på byn i färd med att användas.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Ironi av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.