Efter talet i Boden..

SVT: ”Efter talet i Boden – nazistkandidat misstänkt för brott”

”Bo Nilsson som kandiderar till kommunfullmäktige i Boden för Nordiska motståndsrörelsen har anmälts för hets mot folkgrupp.”
Man får väl hoppas att kräket får ett straff som är kännbart.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.