Avstängd igen..

Ja, som de flesta väl redan vet så har jag blivit massanmäld och avstängd från att skriva, gilla, chatta eller whatever på Facebook i 30 dagar (Kan dock läsa meddelanden både på sidan och i Messengern), anledningen till detta är en smula fånig må jag säga.
Jag delade en länk till Wikipedia som behandlade ämnet Tysklands flagga under nazitiden, dvs från 1935 – 1945, denna sida ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Nazitysklands_flagga ) var tydligen för magstark för Facebook som lade sej platt för den hysteriskt anmälande SD-svansen.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Politik, Tips av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>