Lars Lindström resonerar.. :-)

AB: ”Pavel Gamov lämnar Sverigedemokraterna”
”Riksdagsledamoten Pavel Gamov lämnar Sverigedemokraterna, det meddelar partiet i ett pressmeddelande.
På torsdagen uppmanades han att lämna partiet av ledningen – annars skulle han uteslutas.
Nu uppger partiet att Gamov inte längre är medlem, att man betraktar honom som politisk vilde och att han uppmanats att lämna sina politiska uppdrag.”


(Foto: TT)

Nu ska jag göra något som jag väl aldrig tidigare gjort här på bloggen, länka till en högerextrem sajt som jag inte ger speciellt mycket för. Emellertid handlar det om ”förstahandsuppgifter” i form av att Chang Frick från skräpsajten Nyheter Idag följde med vad som tycks vara ett riktigt fyllesvin som representerar *trumvirvel* Sverigedemokraterna till Ryssland vilket Lars Lindström nämner i sitt videoinlägg ovan.
Jag garanterar att detta är både upprörande och roande läsning om vilken typ av statsman SD hyser i sitt stall, ett fyllo som varken tycks ha med sej kläder eller pengar vid sina utlandsbesök, tölp kallade man såna förr i tiden, numera är väl sådant beteende SD’s adelsmärke.

”Den svenska diplomaten.”
”Hjälp mig ordna tjejer till hotellrummet, annars går jag som valobservatör ut i media och anklagar ert val i Ryssland för att vara riggat. Det var ett av Pavel Gamovs (SD) utpressningsförsök under sitt uppmärksammade diplomatiska besök i Moskva i egenskap av riksdagsledamot.”

Stig-Björn Ljunggren uttalar sej i tidigare nämnda skräpsajt:
”Skandalen som skakar Sverigedemokraternas riksdagsledamot Pavel Gamov är inte särskilt förvånande. Det säger statsvetaren Stig-Björn Ljunggren i en intervju med Nyheter Idag. – De har inte de skarpaste knivarna i lådan, säger han.”

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Humor, Ironi, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.