Did you see what happened in sweden last night??

Nazistdemonstration, eller hur man velar mellan 2 ICA-Butiker, inte ens uppsamlingsplatsen för demostart kom man fram till trots att man hade 4 timmar på sej..

Nazister bryter sig genom polislinjen from Ratherredthandead on Vimeo.

Nazister går till angrepp mot polisen med sina fanor from Ratherredthandead on Vimeo.

Arrangören till nazistdemonstrationen blir omhändertagen from Ratherredthandead on Vimeo.

Oroliga medborgare? uppklädda för en fredlig demonstration, med sköldar, kravallhjälmar, armskydd mm..


NMR gillar inte den väg polisen bestämt att dom får gå, och försöker bryta igenom utan framgång.


Och här stötte man på patrull.


”Vanliga” motdemonstranter, eller vad SD’arna i vardagligt tal benämner hatvänstern/vänsterextremister mm STOPPAR ANTIFA’s attack mot polisen. Nu är det förvisso filmat av en ”journalist” på högerkanten, men man både ser och hör vad som händer i klippet.

Och här ett klipp från TV4 som inte heller tycks kunna skilja på AFA/ANTIFA och vanligt folk som är antifascister utan klumpar liksom okunniga figurer inom bl.a SD gör. Hur svårt kan det vara att se skillnad på idioter i svarta kläder med svarta huvor och vanligt folk utan maskering?:

Expressen rapporterar:
”23 anhållna efter nazistdemonstrationen”
”23 personer har anhållits efter demonstrationerna i Göteborg under lördagen.
22 av de anhållna tillhör NMR, enligt polisen.
En av dem är nazistledaren Simon Lindberg.
– Det handlar om sammandrabbningarna mellan NMR och polisen utanför Ica Focus, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.”DN rapporterar:
”Nazisttåget stoppades innan det hann bli en demonstration”
”Den nazistiska demonstrationen i Göteborg hann aldrig ens starta. Nordiska motståndsrörelsen stoppades redan innan de kom till sin tillståndsgivna samlingsplats. I stället för nazister tog motdemonstranterna över Göteborgs avstängda gator.”

Mer DN:
”Niklas Orrenius: Nazisternas marsch slutade i lätt förnedrande promenad”
”På förmiddagen svällde tuppkammarna på nazisterna, när de samlades i hundratal bland skärrade barnfamiljer. Men så greps deras ledare. Polisen stoppade marschen. När frustrerade nazister gick till attack mot polisen med sköldar och fanor trycktes de tillbaka.”

Högern och extremhögern var inte sena att förklara hur elaka ”vänstern” var/är.
Först ut Hanif Bali som vid ett flertal tillfällen visat att han istället för att ta avstånd från extremhögern (Både SD och NMR) hellre ägnar sej åt ”whataboutism” och söker fel hos vänsterextremister trots att dom är lika illa. Här backade han ända till 2001 och kravallerna vid EU-mötet i Göteborg, 16 år fel, men rätt stad åtminstone.

Naturligtvis hakade vårt lokala Orakel på, att ”Vänstern” är ett litet parti i marginalen med mandat för 5,7% av rösterna i valet 2014 tycks helt ha undgått henne. Fast hon är ju inget undantag, hela anhängarskaran till SD tycks vara indoktrinerade i tron att ALLA som inte röstar SD är ”vänster”.

Nu är det väl antagligen inte egen tankeverksamhet som åstadkommit hennes delning, en av de högre uppsatta inom SD delade ju samma sak så..

Och appropå denna Fogelklou så verkar det ju vara ett fint föredöme:
”SD-ordföranden: ”Kommer gräva ner dig i en garderob””
”Det bråkas mer än någonsin inom SD Göteborg. Nu sprids en inspelning där SD Göteborgs ordförande hotar en annan SD-sympatisör. – Kommer du hit kommer jag skalla ner dig. Jag kommer sparka ner dig. Jag kommer gräva ner dig i en jävla garderob, säger Jörgen Fogelklou i inspelningen.”
”Inspelningen ska enligt uppgifter till GP vara från 2015. Bakgrunden ska ha varit ett privat bråk mellan SD Göteborgs ordförande Jörgen Fogelklou och en partisympatisör under politikerveckan i Almedalen. Bråket ska senare ha lett till ett telefonsamtal mellan de två, som spelades in av SD-sympatisören.”

—————–

Lamotte var enligt uppgift på plats, antagligen i färd med att tigga pengar på Swish kan man anta.

Före att sammanfatta det hela så… Big Fail, Epic Fail.

Berättade jag om alla inlägg av SD’are som fördömde nazisternas marsch och existens som jag fann i bloggar och på Facebook?
Nämen visstja, det fanns inga sådana någonstans.

Kommentarer inaktiverade.