Partymusiken i Sölvesborg..

Detta skall enligt obekräftade uppgifter ha varit huvudnumret under nyfascisterna SD’s festligheter nere i Sölvesborg nu i helgen. Rysslands svar på Jerry Williams sägs ha gjort stor succe bland SD-anhängarna som fanns på plats, fan tror med tanke på hur tjenis partitoppen tycks vara med Putin.

Grundaren Gustav Ekström kunde av förklarliga skäl inte gästa sammankomsten, frågan är väl om han hade uppskattat ”musiken” öht.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Humor, Ironi, Politik och märktes , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.