Moderaternas jakt mot nollpunkten..

Jag vill bara flika in ett tack till de framträdande moderaterna som så idogt jobbar på (Medvetet eller omedvetet) för att få partiet ner mot 4% inför valet 2018.
Först ett stort tack till Anna Kinberg Batra som i god tid före valet avslöjade att hon kunde tänka sej att frottera sej med det fascistiska partiet SverigeDemokraterna.

Ett andra tack till Tomas Tobé, som visade att hans kort som är utställt på riksdagen likt Mona Sahlins kort fungerade att handla privat på. Här var det dock inte tal om toblerone och blöjor, när Tomas handlar blir det vin och tågbiljetter.

Det tredje tacket går till Cecilia Magnusson, ännu en Moderat person med en illa dold fascination för SD och deras fascistiska livsåskådning. Att citera Expressen gällande Magnussons medverkan i SVT’s Opinion Live räcker för att agendan skall lysa igenom, eller vad säger ni om detta?
”Programledaren Belinda Olsson frågade Magnusson följande fråga: ”Är SD ett rasistisk parti?” varpå Cecilia Magnusson snabbt svarade: ”Det har ju inte med saken att göra.””

Slutligen ett stort tack till allas vår gnällspik Hanif Bali som nu senaste hängde ut en grupp människor som hatande vänsterextremister, saken är dock att det handlade om 7 personer (Huvudsakligen pensionärer) med SD-sympatier och en socialdemokrat.
Åtminstone en av dom är jag säker på att hen omedelbart och bums kan avskrivas som någon slags vänstersympatisör eftersom hon är från grannskapet och är en välkänd SD-sympatisör.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Ironi, Politik av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.