Appropå Springaren i Örebro..

Som synes så har det inte hänt så mycket på bloggen senare tid, men jag har liksom Peter Springare i Örebro blivit ”så jävla trött” att ta upp dessa aldrig sinande idiotier som folk vräker ur sej, då i synnerhet SverigeDemokrater.
Det i samband med att jag sitter på kontor vid en dator hela dagarna gör att lusten att peka ut dessa rövhattars dumheter som vilken mentalt frisk människa som helst ser känns både motigt och överflödigt.
Hur som haver får jag väl se när jag ids sparka igång på riktigt här på bloggen igen, för jag kommer naturligtvis skärskåda fascisterna igen i god tid före valet 2018.
Tills vidare får ni hålla till godo med detta som moteld till uttalanden som en myndighetsutövande polis ordbajsade häromdagen.

Det här inlägget postades i Egna funderingar av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.