God Jul på er alla..

Jo, jag vet att sången inte alls heter O’ helga natt utan den heter Adam’s julsång, men nu är det inte jag som lagt upp den så jag kan tyvärr inte ändra rubriken.
Hur som haver, jag är på intet sätt religiös, men det här är nog sången nummer ett vad det gäller mej och julsånger. Håkan Hagegård är nog f.ö den jag tycker framför den bäst, tätt följd av Jussi Björling och Loa Falkman.
Här en version av Erland Hagegård eftersom Håkans inte går att bädda in i ett blogginlägg och jag ids inte rippa och lägga upp den själv.

Med detta önskar jag all släkt och vänner en riktigt god jul.

Det här inlägget postades i Egna funderingar, Uncategorized och märktes , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.