Ang. SD och epitetet hora..

Noterade att vårt lokala Orakel Vallsten delade ett inlägg av den välkände stollen Sjunnesson som i sin tur delat den välkände muslimhataren Roger ”Salle” Sahlström.(Ni vet killen som har såna problem att ordna eget boende, just nu kinesar han tydligen hos tidigare nämnde Sjunnesson.)

Att dessa högernötter har åsikter om epitetet ”hora” är ju inte otippat, begagnandet av det är ju mer eller mindre kutym i de kretsarna. Sen huruvida dom egentligen förstår ordets innebörd tål väl att diskuteras, men som hint kan man väl nämna att det inte handlar om att kvinnor har åsikter när män beter sej som svin ute på stan.

För oss lite mer normala människor kom det liksom med modersmjölken att man inte kallar kvinnor för horor, det finns liksom ingen anledning att ens ta upp det för diskussion att det skulle vara ok var, när eller hur.

******************************
Edit Kl.18.40

Inte helt otippat kom det snabba reaktioner när man rörde lite i den bruna gryta där ovan nämnde ”Salle” lever och frodas i. Rumphuggna citat och medvetna missförstånd av skriven text är hans gebit och näring.
Ja 2 kommentarer gled också snabbt in, men det är kul med läsare på bloggen likafullt även om jag inte bryr mej om att svara på alla dumheter som postas där. 😉
Salle filosoferar

Att Salle inte vet vad eller om vem han pratar om framgår ju med stor tydlighet, men jag lägger upp dumpen ändå så mina bekanta får skratta lite åt dumheterna. 🙂
Det lustigaste med det hela är väl att kritiken inte är något som jag riktar mot honom primärt, men kul att han lik en ettrig terrier går igång på alla cylindrarna.

Om nu någon mot förmodan missat vem Roger ”Salle” Sahlström är så finns en del information att läsa på:
IRM: Roger Sahlström – en resa genom den antimuslimska miljön
(Artikeln är dock över 3 år gammal, han har hunnit med en hel del andra hyss sen dess.
Polimasaren: ”Vi tar en titt på Roger Sahlström”
Första gången jag öht hörde talas om honom så bodde han i tält i Lars Vilks trädgård.
Nästa gång hade vi en liten diskussion på hans Facebooksida, då hade han tydligen Ingrid Carlqvist som sugarmommy, samtidigt hade han ett ”jobb” på Dispatch International (Antimuslimsajt) som hon drev.
Nu det sista jag hörde var att Jan Sjunnesson tagit hand om honom och att han får sova där.
Visst är det tur att det finns snälla omtänksamma människor så att även personer i Salles situation får tak över huvudet.

14 reaktion på “Ang. SD och epitetet hora..

 1. har läst en hel del av Roger ”Salle” Sahlström.

  har än så länge inte läst nåt om muslimhat, men däremot har jag läst en hel del kritik.

  och det är, mig veterligen, två skilda saker…

  • Citerar mej själv fast jag tycker texten i inlägget var kort och borde ha varit lätt att förstå:

   ”För oss lite mer normala människor kom det liksom med modersmjölken att man inte kallar kvinnor för horor, det finns liksom ingen anledning att ens ta upp det för diskussion att det skulle vara ok var, när eller hur.”

   Kort och gott betyder det att normala människor med anständigt vokabulär kallar inte kvinnor för horor.

 2. Här är en nyare artikel från Inte rasist, men

  https://www.interasistmen.se/granskning/vem-ar-salle-valdet-hoten-och-ett-liv-utkanten-av-sverigedemokraterna/

  Angående IRM:s trovärdighet och våra källor. Vi skärmdumpar alltid alternativt laddar ner eller sparar i Webarchive alla texter och uttalanden. Alla telefonintervjuer spelas in. Vi är väldigt noga med att ha fog för det vi skriver och har vi inte det så skriver vi inte heller om det. Som exempel så har vi lagt ner scoop där vi har haft personliga vittnesmål av en eller två personer. Vi kräver mer än så innan vi publicerar något. Vi hittar inte heller på artiklar som Avpixlat gör. Så vi betackar oss för att bli ihopkopplade med dessa taffel till ”journalister”. Vi kommer ju också ihåg Ingrid Carlqvists totala sågning av Avpixlat 🙂 .