Ivar kikade förbi..

Då:

(Bild: Aftonbladet)

Nu:

(Man skulle väl kunna vitsa till det att killarna ”blåst iväg” på turne’.)
Inte nog med att plåttaket delvis flugit sin kos, flera av skorstenarna/ventilationsgångarna har smulats sönder också.

Ja, det blåste en del sent igår kväll och framåt natten, mer än jag nånsin varit med om. Det började blåsa lite blygsamt vid 19.30-20.00 för att sedan öka successivt, antar att det kulminerade vid midnatt, eller så hade man blivit så van vindbruset att det bara kändes så.
Pratade med min Mor som bor i en lägenhet i det numera välkända ”Stiftelsen” vid 22.00, hon var lite bekymrad för att det låg en stor plåtbit utanför köksfönstret, då först förstod jag att det var lite mer än en uppfriskande fläkt som drog förbi.

Skjutsade Modern till Ånge Vårdcentral idag och passade på att knäppa lite kort, här lite hur det såg ut längs vägen Tälje–>Ånge:

In mot byn låg det också en del träd, som tur var hade morgonpigga motorsågsägare vart ute och gjort de flesta vägarna farbara.:

Angående Vårdcentralen i Ånge så hade dom ofrivilligt fått en Jultall på taket:

Slutligen knäppte jag ett gäng bilder på själva Stiftelsen i dagljus idag, ingen kul syn att se, det är liksom där man vuxit upp. 🙁

Samma fast med lite zoom:

Rester av taket nere i ”Tubdiket”.

Det här inlägget postades i Egna funderingar och märktes , , , , , av Christer Gunnarsson. Bokmärk permalänken.

Om Christer Gunnarsson

Liten blogg om en stor gube som ämnar krympa en del. Christer Gunnarsson heter jag, född hösten 1965 och boendes i Ljungaverk. Ensamstående och trivs väl bra med det, eller finner mej åtminstone i hur det idag ser ut på den fronten. :-) En del kallar mej kommunist, och visst, mycket av åsikterna drar långt åt vänster. Men jag vill nog hellre titulera mej humanist. Har inte mycket till övers för rasister och annat pack ute på yttre högerkanten.

Kommentarer inaktiverade.